"Bonthuis Vaartjes Makelaars heeft een stijl die me aanspreekt"

Het gaat goed met de woningmarkt en dat merken wij ook op onze kantoren. Vanwege de groei van ons bedrijf komt per 1 juli Ester Boudewijn-Pruim ons team versterken, in de functie van makelaar.

Ester Boudewijn-Pruim, 43 jaar, getrouwd, twee kinderen en woonachtig in Kampen.

Waarom Bonthuis Vaartjes?
Mijn gevoel zegt dat het een heel enthousiast team is, dat het anders aanpakt dan anderen. Dat spreekt mij aan”, zegt de nieuwe aanwinst. Ze kwam tot die conclusie nadat ze de verschillende media-uitingen van Bonthuis Vaartjes bekeek. Aanleiding daarvoor was een vacature in de krant. “Voordat je solliciteert probeer je een beeld te krijgen van een bedrijf. Op social media en op de website zag ik een eigen stijl, onder meer door de manier van presenteren in de foto’s. Dat beeld bleek tijdens de kennismaking te kloppen. Ik heb daardoor veel zin in mijn nieuwe functie.

 

Ester werkte eerst als koperbegeleider nieuwbouw bij diverse projectontwikkelaars, waaronder een projectontwikkelaar in Genemuiden en stapte daarna over naar de makelaardij. “Momenteel werk ik voor een makelaar in Kampen en ik ben ook werkzaam geweest als makelaar op Aruba. Mijn man is marinier en zo kwamen we op het eiland terecht. Daar is het vak heel anders: verschillende makelaars mogen hetzelfde huis proberen te verkopen, waardoor de onderlinge concurrentie veel groter is.”

De praktijk in Zwartewaterland sluit vermoedelijk meer aan bij die van Kampen dan bij die op het tropische eiland. “De mentaliteit in Zwartewaterland is ongeveer dezelfde als die in Kampen. Uiteraard zal het even tijd kosten om mijn nieuwe werkomgeving te leren kennen. Makelaardij gaat uiteindelijk vooral om contact met mensen. Je probeert een klik tussen een woning en een koper te zoeken en tegelijkertijd de zaak voor verkopers goed te regelen. Dat vind ik ook het leuke aan mijn beroep.”<

Misschien is een hardlooprondje door het gebied van Bonthuis Vaartjes Makelaars een optie. “Mijn hobby’s zijn sporten, waaronder hardlopen en mountainbiken. Daarnaast ben ik secretaris van turnvereniging Wilhelmina. Mijn dochter is daarvan lid en is onlangs derde geworden bij het Nederlands Kampioenschap Acrogym.”

Recent bekeken