Project Linnenwevershof, 10 gelijkvloerse woningen in Hasselt 'om de Weede'

In nieuwbouwplan Om de Weede ontwikkelt IJsselland Ontwikkeling BV 10 gelijkvloerse woningen. Op een fraaie plek, dicht bij de uitvalswegen en in een nieuwe wijk.

Omdat iedereen een eigen invulling geeft aan wonen en daarmee kiest voor een woning die past bij zijn/haar situatie hebben wij meerdere woningtypen bedacht waar u uit kunt kiezen. Hoekwoningen, tussenwoningen, 1 verdieping, 2 verdiepingen. Er is dus altijd een woning die bij u past.

Gelijkvloerse woningen
Deze gelijkvloerse woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond zoals de slaapkamer met badkamer en voldoende bergruimte. Een aantal woningen zijn voorzien van een 2e bouwlaag waar het mogelijk is om extra kamers te maken. Handig wanneer u nog extra ruimte wilt voor uw hobby, logés of inwonende kinderen.

 

 

 

Naast deze keuzes die wij u bieden worden alle woningen gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen voorzien van vloerverwarming en vrijhangende toiletten.
 
U koopt hier veel woning voor uw geld, inclusief een heerlijke tuin! 

U ziet de eerste beelden van de woningen van het project Linnenwevershof. Er wordt nog getekend en gerekend aan het project. De verwachting is dat wij voor de zomer in verkoop gaan.

Interesse
Indien u interesse heeft, schrijft u zich dan hier in. Wij houden u dan op de hoogte van het project.